English Grammar Homonyms Words

0

English Grammar Homonyms Words

Hello Friends

To make your competitive exams even easier, today we have brought for you English Grammar Homonyms Words This pdf will play a very important role in your upcoming competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Ssc Cgl and many other exams.

This pdf is very important for the exam, it is being provided to you absolutely free, which you can download by clicking on the Download button below to get even more important pdfs. A. You can go pdf download in Riletid Notes

Allexampdf.com is an online education platform, here you can download Pdf for all competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Upsc Ssc Cgl and also for other competitive exams.

Allexampdf.com will update many more new Pdfs, keep visiting and update our posts and more people will get it

  1. Important Gk All Type Questions PDF
  2. Geography Important Questions In Hindi PDF
  3. World Top Company Ceo In Hindi PDF
  4. Important Sports Gk Questions In Hindi PDF
  5. Genral Knowledge 200+ Important Questions
  6. History Questions For Competitive Exams
  7. World Geography Handwriting Notes In Hindi
  8. 2000+ Gk Questions In Hindi
  9. Indian Rebellion Of 1857 Most Important Questions In Hindi
  10. Indian Polity Complete Notes In Hindi
  11. Gk Objective Questions In Hindi
  12. List Of Goverment Schemes Notes
  13. भारतीय संविधान के अनुच्छेद एवं अनुसूचियाँ
  14. Environment Studies in Hindi 
  15. 1857 की क्रांति Handwriting Notes
  16. 300+ Gk Questions In Hindi
  17. 1000 Gk Lucent Questions In Hindi

English grammar Most Important Questions Answer

I ….. tennis every Sunday morning.
a) playing
b)play
c)am playing
d)am play

Answer: play. 

Q2. Don’t make so much noise. Noriko ….. to study for her ESL test!
a)try
b)tries
c)tried
d)is trying

Answer: is trying. 

Q3. Jun-Sik ….. his teeth before breakfast every morning.

a)will cleaned
b)is cleaning
c)cleans
d)clean

Answer: cleans. 

Q4. Sorry, she can’t come to the phone. She ….. a bath!
a)is having
b)having
c)have
d)has

Answer: is having

Q5. ….. many times every winter in Frankfurt.
a)It snows
b)It snowed
c)It is snowing
d)It is snow

Answer: it snows. 

Q6. How many students in your class ….. from Korea?
a)comes
b)come
c)came
d)are coming

Answer: come. 

Q7. Weather report: “It’s seven o’clock in Frankfurt and ….. .”
a)there is now
b)it`s snowing
c)it snows
d)it snowed

Answer: it`s snowing. 

Q8. Babies ….. when they are hungry.
a)cry

b)cries
c)cried
d)are crying

Answer:cry

Q9. Jane: “What ….. in the evenings?”
Mary: “Usually I watch TV or read a book.”
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing
Answer: do you do
Q10. Jane: “What ….. ?”

Mary: “I’m trying to fix my calculator.“
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing

Answer: are you doing. 

English Grammar Homonyms Words

PDF महत्वपूर्ण जानकारी
Pages 29
PDF Size 13 MB
language Hindi

English Grammar Homonyms Words

DOWNLOAD MORE PDF

Maths Notes CLICK HERE
English Notes CLICK HERE
Reasoning Notes CLICK HERE
Indian Polity Notes CLICK HERE
General Knowledge CLICK HERE
General Science Notes
CLICK HERE

The above PDF is only provided to you by Allexampdf.com this Pdf is not written by us, if you like the PDF or if you have any kind of doubt, suggestion or question about the Pdf, then give us your Do contact on mail id- Allexampdf@gmail.com or you can send suggestions in the comment box below.

Leave A Reply

Your email address will not be published.