English Grammer Book PDF

0

English Grammer Book PDF

Hello Friends

To make your competitive exams even easier, today we have brought for you English Grammer Book PDF This pdf will play a very important role in your upcoming competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Ssc Cgl and many other exams.

This pdf is very important for the exam, it is being provided to you absolutely free, which you can download by clicking on the Download button below to get even more important pdfs. A. You can go pdf download in Riletid Notes

Allexampdf.com is an online education platform, here you can download Pdf for all competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Upsc Ssc Cgl and also for other competitive exams.

Allexampdf.com will update many more new Pdfs, keep visiting and update our posts and more people will get it

  1. Environment And Ecology PDF  
  2. Top 12500+ Important Gk Questions PDF
  3. Railway Gk Important Notes PDF Free Download
  4. Most Important Full Forms PDF Free Download
  5. आधुनिक इतिहास का सार PDF
  6. History 2100+ Objective Question PDF
  7. Lucent History Handwriting Notes PDF
  8. India’s Space Program And Agencies List In Hindi PDF
  9. Old Ncert Short Notes PDF
  10. Ancient History Quick Revision Book PDF
  11. Sports Current Affairs 2019 PDF Free Download
  12. Geography Important Questions In Hindi PDF
  13. List Of National & International Appointment PDF
  14. World History Notes PDF Free Download
  15. Fundamental Rights Of Indian Constitution PDF
  16. 4500+ Indian History Questions PDF 
  17. 650+ Indian History Questions PDF
  18. Geography Questions In Hindi PDF 
  19. Genral Knowledge Questions PDF Free Download
  20. Genral Knowledge Book PDF Free Download

Topics Are Covered in  ENGLISH PDF:

  1. verb(basic)
  2. tense
  3. passive voice
  4. narration
  5. question tag
  6. subject verb agreement
  7. conditional sentences
  8. verb(advance)
  9. noun
  10. pronoun
  11. adjective
  12. article
  13. adjective
  14. conjuction
  15. preposition
  16. adverb
  17. words often confused or misused
  18. vocabluries
  19. synonyms(practice set)
  20. antonyms(practice set)
  21. one word substitution
  22. idiom and phrases

English grammar Most Important Questions Answer

I ….. tennis every Sunday morning.
a) playing
b)play
c)am playing
d)am play

Answer: play. 

Q2. Don’t make so much noise. Noriko ….. to study for her ESL test!
a)try
b)tries
c)tried
d)is trying

Answer: is trying. 

Q3. Jun-Sik ….. his teeth before breakfast every morning.

a)will cleaned
b)is cleaning
c)cleans
d)clean

Answer: cleans. 

Q4. Sorry, she can’t come to the phone. She ….. a bath!
a)is having
b)having
c)have
d)has

Answer: is having. 

Q5. ….. many times every winter in Frankfurt.
a)It snows
b)It snowed
c)It is snowing
d)It is snow

Answer: it snows. 

Q6. How many students in your class ….. from Korea?
a)comes
b)come
c)came
d)are coming

Answer: come. 

Q7. Weather report: “It’s seven o’clock in Frankfurt and ….. .”
a)there is now
b)it`s snowing
c)it snows
d)it snowed

Answer: it`s snowing. 

Q8. Babies ….. when they are hungry.
a)cry

b)cries
c)cried
d)are crying

Answer:cry. 

Q9. Jane: “What ….. in the evenings?”
Mary: “Usually I watch TV or read a book.”
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing
Answer: do you do. 
Q10. Jane: “What ….. ?”

Mary: “I’m trying to fix my calculator.
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing

Answer: are you doing. 

Click Here To Download Pdf:English Grammer Book PDF

The above PDF is only provided to you by Allexampdf.com this Pdf is not written by us, if you like the PDF or if you have any kind of doubt, suggestion or question about the Pdf, then give us your Do contact on mail id- Allexampdf@gmail.com or you can send suggestions in the comment box below.

Leave A Reply

Your email address will not be published.